Eski aşkı, Can Ateş'i anlattı...

Can Ateş'in eski aşkı Selin Ortaçlı: "Can evliliği hiçbir zaman düşünmez. Nişanlanmaya bile gelemez. Güzel kadınlarla flört eder. Evlilik isteyince kaçar.

Eski aşkı, Can Ateş'i anlattı...

Meryem Uzerli'nin 1 yıllık aşkın ardından 20 Haziran'da ayrıldığı Can Ateş (44) ilk evliliğini Demet Midilli ile 1990'da yapmıştı. Çiftin Yiğit ve Efe adlarında 2 oğlu var. Bu evlilik Can Ateş'in çapkınlıkları yüzünden 1995'de bitti.

Can Ateş 2003'de Ebru Akel ile aşk yaşamaya başladı. Ancak 2008'de ayrıldılar. Çünkü Ebru Akel 5 yıllık ilişkinin sonunda evlenmek istemişti.

Can Ateş 2009-2011 arasında sosyetik güzel Selin Ortaçlı ile flört etti. Selin Ortaçlı 2 yıllık aşkları bittiğinde oyuncu bir arkadaşıyla şöyle dertleşmişti: “Can ilişkinin başında ‘Evlilik yok, çocuk da yok tamam mı?' diye tavrını ortaya koydu. Bana hiç aşık olmadı. Ama güzel vakit geçirdik.”

Selin Ortaçlı'nın, Can Ateş - Meryem Uzerli haberleri üzerine de ilk tepkisi şu oldu: “Can evliliği hiçbir zaman düşünmez. Nişanlanmaya bile gelemez. Güzel kadınlarla flört eder. Evlilik isteyince kaçar.”

MÜGE DAĞISTANLI / POSTA İNTERNET SİTESİ