Eski dostlar kanlı bıçaklı!...

Cemiyet hayatının iki sıkı dostu Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı, artık karşılaştıkları davetlerde birbirlerininin yüzüne bile bakmıyor. İddiaya göre sebep Saygı'nın attığı mesaj..

Eski dostlar kanlı bıçaklı!...
Güneş'in haberine göre geçmişte çok sıkı iki dost olan ünlü basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı, artık iki düşman... İki ünlü kadın katıldıkları davetlerde birbirlerinin yüzüne bile bakmıyor. Geçen haftalarda Tophane - i Amire'de Ayşegül Dinçkök'ün fotoğraf sergisinde karşılaşan Gönlüm ile Saygı göz göze gelmemeye özen gösterdi. Bu an Ses dergisi tarafından görüntülendi. 

Bir yıl öncesine kadar davetlere beraber katılan, ünlü AVM'lerde baş başa sohbet ederken görüntülenen iki kadının arasının Saygı'nın attığı mesajın bozduğu öne sürülüyor.

O varsa ben yokum

İddiaya göre Elif Gönlüm, yakın dostu Saygı'nın eşi Kerem Gönlüm'e attığı mesajdan rahatsız olup onu hayatından çıkardı. Geçen yıl yaşanan bu olayın ardından Gönlüm'ün yakın arkadaşıyla arasının neden bozuk olduğu sorulduğunda "Yakında mahkemede anlarsınız" dediği gündeme gelmişti.

Şimdi Gönlüm, tesadüfler hariç Saygı ile karşılaşmamak için onun gideceği davet ve organizasyonlarda yer almıyor.