Esnaf Kart geliyor!..

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaptığı alışverişlerde esnaflara kolaylık ve indirim sağlayacak "Esnaf Kart"ın yakında kullanıma sunulacağını bildirdi.

Esnaf Kart geliyor!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre Esnaf Kartın, talep eden tüm esnaf ve sanatkarlara ücretsiz dağıtılacağını belirten Palandöken, kartla başta akaryakıt olmak üzere tüm alanlarda esnaf ve sanatkarlara çok sayıda indirim sağlanacağını vurguladı.

Palandöken, "Esnaf ve sanatkarlar hem ticari hem de bireysel araçları için başta akaryakıt, oto lastiği ve benzeri alanlarda, ailesi için yapacağı giyim, konaklama harcamalarında çok sayıda avantaja sahip olacak. Projemizin ikinci ayağı ise esnafın kendi arasında yaptığı alışverişlerde de bu indirimlerden yararlanmasıdır. Ülke genelinde bulunan 2 milyon esnaf, sanatkar ve aileleriyle birlikte 10 milyonu aşkın kişinin bu karttan yararlanması hedeflenmektedir." ifadelerini kullandı.

Palandöken, esnaf ve sanatkarların bu kartı yalnızca evleri için değil, dükkanlarına yapacakları alışverişte de kullanabileceğini belirterek, şunları kaydetti: "Bu ay projemizin ilk ayağında esnaf ve sanatkarlar indirimli elektrik kullanmaya başlayacak."