Esra Ceyhan Pınar Altuğ ile problem yaşadı mı?..

Yıllar önce "Çocuklar Duymasın"dan gelen rol teklifini reddeden Esra Ceyhan, Pınar Altuğ ile bir problem yaşadı mı?..

Esra Ceyhan Pınar Altuğ ile problem yaşadı mı?..

Ünlü yapımcı Birol Güven, Esra Ceyhan'ın bir röportajında söylediği "Çocuklar Duymasın'daki Pınar Altuğ'un rolü ilk bana geldi ama kabul etmedim" sözlerine "Doğru o dönem ilk teklifi kendisine yaptık. O bence projeyi tam anlayamamış. Benim hatırladığım kendisinin bütçeyle ilgili bir sorunu vardı. Çünkü bizler o zaman ki şartlarıyla mütevazı bir bütçe ile diziyi yapacaktık. O dönemde herkes az para almıştı" şeklinde bir cevap vermişti.

Bu sabah sunuculuğunu Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin üstlendiği "Aramızda Kalsın"a konuk olan duayen televizyoncu Esra Ceyhan bir süre önce basında yer alan konuya açıklık getirdi.

Esra Ceyhan basında yazıldığı gibi "Çocuklar Duymasın aile yapımıza uygun olmadığı için Pınar'ın rolünü kabul etmedim" gibi bir söz sarfetmediğini dile getirirken teklifin geldiği dönemde Atv'de sunduğu bir program olduğunu ve yoğunluğu nedeniyle gelen teklifi kabul edemediğini söyledi.

Kendisinden sonra 'Meltem' rolünün teklif edildiği Pınar Altuğ ile bir sorun yaşayıp yaşamadığına ilişkin de konuşan Esra Ceyhan, o dönemlerde TGRT'den de benzer bir projeden teklif aldığını söyledi.

Esra Ceyhan'ın tv8'de konuk olduğu "Aramızda Kalsın" canlı yayınındaki açıklamalarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...