Esra Erol: "Vatanına bağlı halka darbe yapılamaz"

15 Temmuz darbe girişimi için “Allah bir daha böyle bir gün yaşatmasın” diyen Esra Erol, Türk halkını bayrağına, ülkesine ve değerlerine sahip çıkmaya çağırdı.

Esra Erol: "Vatanına bağlı halka darbe yapılamaz"
Milliyet'te yer alan habere göre ‘Esra Erol’da Evlen Benim’le programının sunucusu Esra Erol, önceki gün Alem FM’de Adem Metan’ın konuğu oldu.

15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatan, “Herkes bayrağına, ülkesine ve değerlerine sahip çıksın” diyen sunucu, “Tatilde arkadaşlarla yemekteydik. Telefonuma köprüde askerlerin olduğuna dair mesaj geldi. Bir anlam veremedik, terör eylemi olabileceği söylendi. Telefon trafiğinden sonra çocuklarımın yanına gittim. Allah bir daha böyle bir gün yaşatmasın. Yürekli, vatanına, devletine bağlı bir halka darbe yapılmaz, yapılmamalı. Mezhep, dil, din ve ırk önemli değil. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Başka vatanımız yok” şeklinde konuştu.

Anne - oğul canlı yayında

Program esnasında Erol’a sürpriz yapan ekip, dokuz aylık oğlu Ömer’i stüdyoya getirdi. Ömer’i görünce duygulanan sunucu, “Mutlu ve huzurlu bir aileye sahibim. Eşim Ali (Özbir) ile aramızda çok büyük bir saygı var. O saygınlığımızı hep koruduk. Bizi tanıyanlar da öyle diyorlar. Birbirimizden çekindiğimizi söylüyorlar. Bu da güzel bir şey” açıklamasını yaptı.

Kendisinin çok iyi bir kayınvalide olacağını da ifade eden Erol, “Gelinlerim oğullarımı sevsin, başımın tacı ederim. Onlarla gezerim, hediyeler alırım. Takılarımı gelinlerime bırakacağım” dedi.

Esra Erol: "Vatanına bağlı halka darbe yapılamaz"