Esra Erol'da 'aşk dolu' damat adayı!..

Güzelliği ile herkesi büyüleyen Aslı Hanım’a talip olarak gelen Dikmen Bey öyle bir konuştu ki, herkesi kendine hayran bıraktı. Elinde bir kutu ile stüdyoya giren damat adayına Esra Erol bunun özel bir anlamı olmalı sorusunu yöneltti.

Esra Erol'da 'aşk dolu' damat adayı!..

Dikmen Bey “Bir eskiciye gittim, beni yüreğim oraya götürdü, yaşlı bir amca vardı. Kendisine eskiden aşktan nasıl bahsedilirdi diye sordum oda bana bu müzik kutusunu verdi. Çiçek döner ve döndükçe sevgi saçar. Bu böyle büyülü bir kutu, bu Aslı Hanım’ın, beni kabul etsin etmesin hiç önemli değil, benim duygularımdan bir parça, 1940’lı yıllardan kalma bir hediye” diyerek Aslı Hanım’a hoş bir jest yaptı.

Dikmen; Esra Erol’un 'Aşık mısın' sorusuna karşılık aşık olduğunu itiraf etti. Ve devam etti..

'Siz buranın sultanısınız'

“Uzun süredir sizi takip ediyorum, burası bir saray ve siz bu Saray’ın sultanısınız. İlk başlarda cesaret edemedim.  Sonra sizi aradığım yerde kendimi buldum.”

Duygu yüklü konuşmalarıyla herkesin gönlünde taht kuran Dikmen Bey, "Dünyanıza davet ederseniz çok mutlu olurum, etmezseniz de mutlu bir gülümsemeyle geri giderim." dedi ve damat adayını destekleyen herkes Aslı Hanım’ın ona bir şans vermesini dile getirdi.

Program sonunda ise başarılı sunucu Esra Erol tüm sempatikliğiyle “Sultan” oldu ve herkesi güldürmeyi başardı.

Esra Erol'da 'aşk dolu' damat adayı!..

Programdan görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...