Esra Eron-Gökçen Paprika kavgasında 2. raund!

Bugün Murat Aşık da iki kadın arasındaki söz kavgasına dahil oldu ve Instagram hesabında konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Esra Eron-Gökçen Paprika kavgasında 2. raund!
Hürriyet'in haberine göre Murat Aşık'tan geçtiğimiz yıl boşanan Esra Eron ile ayrılığa sebep olarak gösterilen Gökçen Paprika sosyal medya üzerinden birbirine girdi.

Yaşanlara kayıtsız kalamayan Murat Aşık ise Instagram sayfasında manidar bir mesaj yayınladı.

Dün, Paprika'nın attığı "Kıyamam... anca uzaktan mal mal bakarsın" tweetine sinirlenen Esra Eron, Instagram sayfasına "Ben geçmişi dürdüm büktüm çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir. Bilmem Anlatabildim mi? Güzel kız maşallah sana" notunu düşmüştü.

Gökçen Paprika ise uslubunu daha da sertleştirerek önce Murat Aşık'ın "Arkanızdan konuşanlara kızmayın. Neticede muhatap olacakları yeri iyi biliyorlar" notunu retweet'lemiş, ardından da sayfasında "Durup dururken üstümden gündem yaratmayı başaranlara selam olsun, ne kuyruk acısıymış...Birilerine laf çarparken önce bir aynaya bakmalı insan... Evet ben gece kulüplerinde işletmecilik yaptım, partiler düzenledim ve hep üzerine koyarak bu yaşıma geldim Yani hiç asalak olmadım. Geceleri çalışmak zordur ama ben bu zorlukların üstesinden gelmişken arkamdan atılan iftiralara, karalamalara gülüp geçmekten öte bir şey yapmam. Evet bir beraberliğim var, gülmeyen bir yüzü güldürüyorum. Mutsuzluğa alıştırılmış bir adamı mutlu ediyorum. Ha bunları yaşarken ondan sadece sevgisini alıyorum. Evet ben başarılıyım, ben mutluyum biliyorum ki kıskanılıyorum... Sizlere tavsiyem de fesatlığı bırakıp sadece önünüze bakmanız. Ha eğlenmeye devam edin diyorsanız tıpkı dediğiniz gibi eğlenmek benim işim zaten. Kıssadan hisse yel kayadan toz alır. Siz konulmaya, ben inadına mutlu olmaya devam edeceğim. Zira siz benim kaale aldığım kadar varsınız belki de hiç yoksunuz" notunu yayınlamıştı.

Bugün Murat Aşık da iki kadın arasındaki söz kavgasına dahil oldu ve Instagram hesabında konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

"İlk ve son yorumumdur yaşananlara, cevabımdır hayata.. Herkesin Allah gönlüne göre versin..." diyen Murat Aşık, sayfasına "Allah'a hamdolsun canımı verebileceğim, uğruna ölebileceğim dünyalar güzeli bir kızım var benim... Daima evlatları olmaktan gurur duyacağım babam ve annem var... Hayatından sorumlu olduğum bir kız kardeşim ve Masal gibi bir yeğenim var. Dostlarım var, kan bağım olmayan kardeşlerim, arkadaşlarım var... Her sağlıklı, ruhu ve kalbi temiz insan gibi hayatımı paylaştığım bir de sevgilim var doğal olarak. Allah'a bin şükür işim gücüm de var, her konuda sohbet edebilecek kadar bilgim de... Sağda, solda sosyal medya tabiri ile 'klavye delikanlılığı' yapanlar sizleri zerre ciddiye almıyorum. Ama sizlere teşekkür ediyorım. Sayenizde gördüm ki, sevenim ve beni benden fazla düşünenim tahmin ettiğimden çokmuş. Hem de öyle sosyal medyadan değil bizzat arayarak, mmesaj atarak yanımda olduklarını, asla yalnız olmadığımı söylediler, hissettirdiler. Allah herkesin gönlüne göre versin." notunu düştü.