Esra Eron ve Gökçen Paprika birbirine girdi!

İş adamı Murat Aşık'ın eski eşi Esra Eron ve sevgilisi Gökçen Paprika arasında geçen aylarda yaşanan kavga yeniden alevlendi.

Esra Eron ve Gökçen Paprika birbirine girdi!
Güneş'in haberine göre iş adamı Murat Aşık'ın eski eşi Esra Eron ve sevgilisi Gökçen Paprika arasında geçen aylarda yaşanan kavga yeniden alevlendi. Aşık'la önceki yıl aralık ayında boşanmadan önce Paprika'yla el ele gece kulübü çıkışı fotoğraflanan Aşık, daha sonra hızlı gece hayatıyla gündeme gelinde Eron, "Kızım ve kendim adına utanıyorum" demiş, taraflar arasında kavganın fitili ateşlenmişti.

Allah akıl versin

Hafta sonu sosyal medyada Paprika ve Eron arasında karşılıklı sert bir tartışma yaşandı. Eron'u kıskançlıkla suçlayan Paprika, "Kalbinizin kirinden yaşayamadığınız mutlulukları yaşıyoruz diye oturduğunuz yerden durup dururken üzerimden gündem yaratmak isteyenlere umdukları gibi kızmıyor, kahkahalarla gülüyorum. Allah akıl fikir versin. Anca uzaktan mal mal bakarsın " yazarken Eron da Necip Fazıl'ın "Ben geçmişimi dürdüm büktüm çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir" karşılığını verdi.  

İşte o akıl almaz tartışma...

Esra Eron ve Gökçen Paprika birbirine girdi!

Esra Eron ve Gökçen Paprika birbirine girdi! - Resim : 2

Esra Eron ve Gökçen Paprika birbirine girdi! - Resim : 3

Esra Eron ve Gökçen Paprika birbirine girdi! - Resim : 4