Esra Eron ve Gökçen Paprika davalık oldu!

Sosyal medyadan birbirine hakaret yağdıran iş adamı Murat Aşık'ın sevgilisi Gökçen Paprika ile eski eşi Esra Eron, şimdi de birbirine tazminat davası açacağını açıkladı.

Esra Eron ve Gökçen Paprika davalık oldu!
Takvim'de yer alan habere göre Esra Eron ile eski eşi Murat Aşık arasındaki tartışmada seviye yerlere düştü! Her şey, Aşık'ın yeni sevgilisi Gökçen Paprika'nın Eron'a instagram hesabından yaptığı hakaretlerle başladı.

Paprika'nın "Meme uçlarını aça aça podyumda gezip bir yere gelemeyen ucubeler" şeklindeki sözleri, 1 çocuk annesi Esra Eron'u çıldırttı.

SEVGİLİSİNE SAHİP ÇIKTI

Eron ile Paprika arasındaki tartışmaya dün kavganın asıl nedeni olan Murat Aşık katıldı. Aşık, şu cümlelerle çocuğunun annesi yerine işletmeci sevgilisine sahip çıktı: "Allah'a hamdolsun her sağlıklı, ruhu ve kalbi temiz insan gibi hayatımı paylaştığım bir de sevgilim var doğal olarak. Sağda, solda sosyal medya tabiri ile 'klavye delikanlılığı' yapanlar sizleri zerre ciddiye almıyorum."

AVUKATLARA TALİMAT VERİLDİ

Esra Eron ise dün Instagram'da eski eşi ve Gökçen Paprika ile ilgili yaptığı paylaşımları sildi. Eron'un Murat Aşık ile Paprika'ya tazminat davası açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Bunu duyan işletmeci Paprika da karşı atağa geçti ve şunları söyledi: "Gündem olmak için beni geçtim insan kendi evladına, ona kocalık etmiş bir babaya ve ailesine nasıl bu lafları söyletir anlam veremiyorum. Konuyla ilgili asıl açıklamaları da avukatlarım yapacak."