Esra Töre Bilgiç: "Gökhan'la evli olmak bir gurur"

Geçen yıl ünlü futbolcu Gökhan Töre ile dünya evine giren oyuncu Esra Bilgiç Töre samimi açıklamalarda bulundu. Töre, "Başarılı bir futbolcu ile evli olmak benim için gurur" dedi.

Esra Töre Bilgiç: "Gökhan'la evli olmak bir gurur"

Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan’ı Esra Bilgiç Töre, Lady Magazine’e konuştu. Geçen yıl Beşiktaşlı Gökhan Töre ile nikah masasına oturan oyuncu samimi açıklamalarda bulundu:

"Allah herkese sevdiği insanla olmayı nasip etsin. Büyük bir şans çok severken, sevilmek. Hayatınızı birlikte geçireceğinize ve birbirinizi hep çok seveceğinize söz veriyorsunuz. Mutluyum.

Gökhan’la tanışana kadar futbola dair hiçbir şey bilmiyordum. Şimdi birlikte maç izliyoruz. Beşiktaş camiasının gelini oldum.

Başarılı bir futbolcu ile evli olmak benim için gurur. Dizide genç bir anneyi oynuyorum. Allah nasip ederse biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz.

'EŞİM VE AİLEM İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALIRIM'

Ailemin ve eşimin hayattaki en büyük şanslarım olduğuna inanıyorum. Aile değeri her şeyden üstündür. Benim için saygı ve sevgi dünyada ve tabiatta var olan her varlığa gösterilmesi gereken değerlerdir. Para insanlar için bir amaç değil, ulaşmak istedikleri şeyler için bir araçtır düşüncesindeyim.

Eşim ve ailem için her şeyi göze alırım. Herkesin benim sahip olduğum gibi bir dostu olmalı. Mutluluğuma yürekten sevinen üzüntüme en derinden üzülen arkadaşlarım var. Sabırlı olmaya çalışıyorum, daha doğrusu sabrı öğreniyorum”

Konular Spor Haberleri