Etel Sason'un 'süper' intikam planları!...

Ajda Pekkan'ın kovduğu Etel Sason'dan 2. intikam geldi Modacı kızlarıyla Süperstar'ın işbirliğini sonlandıran Etel Hanım; Pekkan'ın tüm düşmanlarıyla görüşme ayarladı!

Etel Sason'un 'süper' intikam planları!...

Semiramis Pekkan'la kavga ettiği için Ajda Pekkan tarafından kovulan Etel Sason'un intikam planları dilden dile dolaşıyor. Önce tasarımcı kızları Raisa ve Vanessa Sason'la Süperstar'ın ses getiren işbirliğine nokta koyan Etel Hanım, bununla da kalmadı. Sık sık Ajda Pekkan'a mesajlar atıp öfkesini dile getirdiği iddia edilen Etel Sason; önceki günlerde Süperstar'ın ezeli düşmanı Bülent Ersoy'dan da "Gel benim yardımcım ol" teklifi almıştı.

ÖFKE DOLU CEP MESAJLARI

Sason, hafta içi Bülent Ersoy'la buluşma kararı aldı. Pekkan'ın dargın olduğu isimlerle ittifak yapmaya karar veren Etel Sason; dedikodulara göre Tuğçe Eyilik ile de görüşme ayarladı. Eyilik'in; Ajda Pekkan'la yasak aşk yaşadığı iddiasıyla boşanma davası açtığı Bülent Çavuşoğlu'yla ilgili bilgi edinmek için Sason'la görüşmeyi istediği söyleniyor. Bu arada Pekkan'ın da Etel Sason'un kendisine attığı öfke dolu mesajları sürdüğü takdirde; eski asistanına dava açacağı da söylenenler arasında.

TAKVİM