Evde yapılan kolajen maske!

Beden ve zihnimizin sonsuza kadar genç olmasını kim istemez ki? Peki yaşlanma sürecini nasıl terse çevirebiliriz? Kolajen yardımıyla!

Evde yapılan kolajen maske!
Akşam'dan Yasemin Miras'ın yazısı...

Eğer cilt üzerinde sadece doğal ürünler kullanarak cildimizi daha genç tutulmasına yardımcı olacağına inanıyorsanız; o zaman hiç merak etmeyin. Evde bu maskeyi yapabilirsiniz...

NASIL YAPARIZ?

1. Yumurta ve salatalık ile yüz maskesi:
Bu maskeyi yapmak için, ihtiyacınız olanlar; Salatalık küçük parçalar, yumurta beyazı, küçük bir damla buhur (sığla ağacının kabuğu) aktarda bulunur, uçucu yağ. Bu maddelerin hepsini karıştıralım ve daha sonra eşit olarak temiz yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.

2. Kuru erik ve taze demlenmiş organik kahve maskesi: Bu kolajen maskeyi yapmak için, erikleri püre haline getiriniz ve organik kahveyi bir fincan içinde çay demler gibi pişiriniz. Sonra bu öğeleri bir karışım yapın ve yüzünüze uygulayın. 20 dakika bekleyin ve nazikçe yıkayın.

3. Avokado ve kivi maskesi: Yarım avokado ve kiviyi kesiniz ve eziniz. Sonra iyi bir karışım elde edene kadar bu iki meyve karışımını karıştırınız ve eşit bir şekilde yüzünüze uygulayın. Yaklaşık yarım saat bekletin. Sonra ılık su ile yıkayın. Son olarak, yüzünüzü nemlendiriniz.

4. Güçlü krem yüz maskesi: Bu maskeyi yapmak için bal, tercihen yağlı süt ve sodaya ihtiyacımız var. Tüm bu maddeler krema haline gelene kadar pişirilir. Bu karışımı pürüzsüz bir hamur haline getirelim ve yaklaşık 20 dakika yüzünüzde bekletin. Ilık suyla yıkayın. Ve yüzünüze nemlendirici sürmeyi unutmayın.

5. Kivi ve çilek yüz maskesi: Ahududu, kivi, çilek, nar ve domates gibi bazı meyvelerin antioksidanları yüksektir. Bu meyveleri direk yüzünüze taze olarak koyunuz ve yaklaşık 20 dakika cildinizi bunlarla dinlendiriniz.

(YASEMİN MİRAS / AKŞAM)
Konular Kadın / Bakım