Eve döndüğünde ne eşi vardı ne de eşyalar!

İş adamı Orhan Döner, 2 yıl önce evlendiği öğretmen eşi tarafından soyuldu. Eşiyle tartıştıktan sonra İzmir Bornova'daki evinden çıkan Döner, geri geldiğinde büyük bir şok yaşadı.

Eve döndüğünde ne eşi vardı ne de eşyalar!
Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre evdeki eşyalardan geriye sadece bir yatak ile koltuk kalmıştı. Yaşadığı duruma isyan eden Döner, "Eşimle severek evlendim ama dolandırıldım. Şimdiye kadar ona 580 bin lira borç verdim. Verdiğim paraları geçtim, evi niye boşalttı? Benim hayatımı kararttı. Eşimden şikayetçiyim" dedi.

EVLİ VE ÇOCUKLUYMUŞ

Hataylı iş adamı Orhan Döner'in (32) hayatı 2 yıl önce Burcu Senem F. ile evlendikten sonra altüst oldu. İlk darbeyi, evlenmeden önce Senem F'nin başka bir erkekle evli ve çocuk sahibi olduğunu öğrenince yaşayan Orhan Döner ikinci darbeyi evlendikten sonra yedi. Evli olduğu kişiden boşandıktan sonra Döner'le evlenen Senem F, genç iş adamıyla tartıştıktan sonra, evdeki bütün eşyaları alıp, ailesinin yanına taşındı.

Savcılığa eşi hakkında suç duyurusunda bulunan Orhan Döner, "Evliliğimizde birtakım yalanlarla paraya ihtiyacını olduğunu söyleyerek benden senet karşılığı toplam 580 bin lira para aldı. Şimdi de boşanacağını söyleyip ben evde yokken bütün eşyaları alıp götürmüş. Evde sadece çıplak bir şekilde bırakılmış yatak kaldı. Dünyam başıma yıkıldı" diye konuştu.

Arap ülkelerinde hizmet veren bir tur şirketinin yöneticisi olan Döner, Burcu Senem F. ile sosyal medyada tanıştığını söyledi. Evlendikten sonra Burcu Senem F. ile aralarında ilginç bir ilişkinin olduğunu söyleyen Döner, "Bir türlü evli hayatı yaşayamadık. Hep ailesinin yanında kalacağını söyleyerek eve gelmiyordu. Haftanın 2 günü evde 5 günü ailesinde kalıyordu" diye konuştu.

Döner, "Sürekli benden para istiyordu. 'Babam kanser oldu. Para verir misin?' dedi. 180 bin lira verdim. Ancak babasının hasta olmadığını öğrenince, paramı geri istedim. Benimle kavga etti. Ben de ailesinin yanına paramı istemeye gittim. Eve döndüğümde gitmiş, eşyaları götürmüştü.
Paralarımı aldığı yetmediği gibi evimi de boşalmış. Üstüne boşanma davası da açmış"
dedi.