Evladını ızgarada yaktı!..

Olay, 31 Mayıs Perşembe günü saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Eskiköy'den 56 yaşındaki iki çocuk babası Tahir Kundakçı, eşini rahatsızlanan kayınvalidesinin yanına götürdü.

Evladını ızgarada yaktı!..

Bir süre kayınvalidesinin evinde kalan Tahir Kundakçı ardından bisikleti ile evine gitmek üzere ayrıldı. Bu arada evinin bahçesindeki ağaçların arasında bulunan 60 yaşındaki Remzi Kırmızı elinde tuttuğu kırma tüfeği ateşledi. Karnının sol bölgesinden yaralanan Tahir Kundaçı yere yığıldı, Remzi Kırmızı ise evine saklandı.

Köylülerin haber vermesi üzerine Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığı ve sağlık ekipleri olay yerine gelirken Kundakçı'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma ise evine saklanan Remzi Kırmızı'ya teslim ol çağrısında bulundu. Buna olumsuz yanıt veren Remzi Kırmızı'nın elinde tüfek bulunması üzerine Ortaca'dan takviye ekip gelirken, çelik yelek getirildi. Eve girmeye hazırlanan jandarma ekipleri, Kırmızı'yla tekrar irtibat kurmak istedi ancak cevap alamadı. Evin camından yapılan kontrolde Remzi Kırmızı'nın kanepede oturur vaziyette durduğu ve tüfeğinin yanında yerde durduğu tespit edildi.

Remzi Kırmızı'nın yerinden kıpırdamaması üzerine evin kapısı kırılıp içeri girildi. İçeri giren ekipler Remzi Kırmızı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kalp pili ile yaşadığı öğrenilen Kırmızı'nın kalp krizi nedeniyle öldüğü tahmin ediliyor. Savcının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından iki ceset Ortaca'daki hastanelere kaldırıldı. Cesetlerin kesin ölüm nedenlerinin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesi bekleniyor.

ÇOCUĞUNU IZGARADA YAKMIŞ

Bu arada olayın faili 5 çocuk babası Remzi Kırmızı'nın Köyceğiz'e bağlı Döğüşbelen köyünde yaklaşık 10 gün önce savcılık kararı ile mezarı açılan Sunay Türker C'ın eski eşi olduğu öğrenildi. Çiftin bu evlilikten 4 çocuğu olduğu belirtilirken, Remzi Kırmızı'nın Ceylan'dan ayrıldıktan sonra bir evlilik daha yaptığı ancak bu evlilikten dünyaya gelen çocuğunu 10 yıl önce 3 yaşındayken ızgara ile yaktığı öğrenildi. Çocuğun devlet tarafından koruma altına alındığı, çiftin boşandığı belirtildi. Evinde tek başına yaşayan Remzi Kırmızı'nın zaman zaman psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilirken, öldürdüğü Tahir Kundakçı ile de uzun zaman önce bir tartışma yaşadığı tespit edildi.