Evli kadının korkunç seks tuzağı!..

Pendik'te, cinsel ilişki için ormana götürdüğü erkek arkadaşını işbirliği yaptığı 3 kişiye gasp ettirdiği ileri sürülen B.D. adlı kadın gözaltına alındı..

Evli kadının korkunç seks tuzağı!..

Evli olan B.D., suç ortakları ile birlikte tutuklanıp cezaevine konuldu.

Kurna Köyü ormanlık alanda meydana gelen olayda, B.D. adlı kadın ile buluşan İ.K. bir süre sonra 3 kişinin saldırısına uğradı. İ.K. bu kişiler tarafından kelepçelendikten sonra, boş senet imzalatıldı ve cep telefonu ile 150 TL parası gasp edildi.

Olayın ardından İ.K.'nin ifadeleri doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çok yönlü soruşturma başlattı. İ.K.'nin ilişkiye girmek amacıyla buluştuğu kadın tarafından tuzağa düşürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulmaya da başlandı. Jandarma, kadının da ifadesini almak için evine gitti, ancak kadın evde yoktu. B.D. kocası aracılığıyla çağrılarak gözaltına alındı.

Sorguya alınan B.D. olayı gasp amaçlı olarak 3 arkadaşıyla birlikte planladıklarını itiraf etti ve arkadaşlarının kimliklerini açıkladı. Bunun üzerine olaya karıştıkları belirlenen H.O., H.K. ve H.E. yakalandı.

Zanlıların üzerlerinde ve yakalandıkları yerlerde yapılan aramalarda, olayda kullanıldığı belirlenen 1 kelepçe, imzalatılan 2 boş senet ve gasp edilen 1 cep telefonu, 150 TL de para ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Pendik Adliyesi'ne gönderilen 4 zanlı da mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Vatan