Evli kadının sapığı teyze oğlu çıktı

İstanbul Çekmeköy’de evli ve bir çocuk annesi 28 yaşındaki U.Ç.’nin psikolojisini ve kocasıyla arasını bozan cinsel taciz olayı bir yıl önce yaşandı.

Evli kadının sapığı kim çıktı?

Ramazan Bayramı’ndan bir hafta sonra 6 Kasım 2012 günü gece yarısı gizli numaradan babasının üzerine kayıtlı olan numarası akrabalar dışında kimsede bulunmayan cep telefonundan aranan genç kadına karşısındaki ses, “U., senin için çıldırıyorum” dedi. Birkaç kez daha arayan ve genç kadına “U. her gece seni düşünüyorum. Aklımdan çıkmıyorsun. Şu anda patlamak istiyorum” diyen sapık sesin karşısında bağırarak tepki veren genç kadın olayı eşinin de duymasıyla şoka girdi.

Eşiyle bu konuda tartışan ve psikolojisi bozulan U.Ç. savcılığa başvurdu. Savcılık genç kadını arayan numarayı tespit ettiğinde U.Ç. ikinci kez yıkıldı. Çünkü kendisini arayan kişi teyzesinin oğlu C.E. çıktı. İfadesinde “Ben bayramlaşmak için aradım” diye suçlamaları reddeden C.E., hakkında genç kadının ısrarlı şikayeti üzerine ve TİB’den gelen kayıtlarda o saatte başka arayan bir numara olmaması nedeniyle cinsel taciz suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tekirdağ’da yaşayan sanık teyze oğlu ise ifadesinde suçlamaları reddedip, “Vallahi bayramlaşmak için aradım. Babam da yanımdaydı” dedi. Ancak hakim sanığın bu beyanlarını inandırıcı bulmadı ve 6 ay hapis cezası verdi. Hakim cezadan indirim de yapmadı.

BÜLENT AYDOĞDU / VATAN İNTERNET SİTESİ