Evli Kartal'ın Rus kaçamağı!

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel önceki gece Rus bir güzelle kaçamak yaparken yakalandı. Evli ve iki çocuk babası Babel, objektifleri görünce sus pus oldu. Yanındaki Rus asıllı güzel ise ortalığı birbirine kattı.

Evli Kartal'ın Rus kaçamağı!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre İstanbul, top koşturmak için gelen yabancı futbolcuları yoldan çıkardı… Bugüne kadar pek çok yıldız futbolcunun çapkınlık turunda yakayı ele verdiği İstanbul gecelerinde son olarak Beşiktaş'ın evli ve iki çocuk babası futbolcusu Ryan Babel, kaçamak yaparken yakalandı. Babel, önceki gece Akaretler'deki Beşiktaş Plaza'nın en üst katında bulunan Vouge isimli restoranda Rus bir kadınla baş başa yemek yedi.

​GAZETECİLERE GÖZDAĞI!

Kumral güzelle geç saatlere kadar romantik anlar yaşayan Surinam asıllı Hollandalı futbolcu, çıkışta objektifler patlayınca neye uğradığını şaşırdı. Çapkın futbolcu, bir anlık şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra hızla aracına doğru yöneldi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Babel, yanındaki gizemli güzelin araca rahatlıkla binmesi için valeleri devreye soktu. Ünlü futbolcu, valelere lüks aracının önünde beklemeleri için talimat verdi. Bu sırada yüzünü saklayarak araca binen kumral güzel ise bozuk Türkçesi ile "Çekmeyin. Bu fotoğrafları hiçbir yerde kullanamazsınız" diye bağırdı.

BU İLK DEĞİL...

Eşine ihanet ederken objektiflere yakalanınca tutuşan Babel, aracına binerek gözden kayboldu.

Ünlü futbolcunun çapkınlık gecesinin ardından eşinin nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu…

Bu arada bir dönem Galatasaray'da forma giyen evli ve 3 çocuk babası Didier Drogba ile Fenerbahçe'de top koşturan Roberto Carlos gibi yıldızlar da İstanbul gecelerinde çapkınlık yaparken görüntülenip gündem yaratmıştı.

KARISI NE DİYECEK?

Babel'in kaçamak gecesinin ardından gözler iki çocuğunun annesi eşine çevrildi. Ünlü futbolcunun eşinin, çapkın Babel'e nasıl tepki vereceği merak konusu.

Evli Kartal'ın Rus kaçamağı!

Evli Kartal'ın Rus kaçamağı! - Resim : 2

Evli Kartal'ın Rus kaçamağı! - Resim : 3
Konular Spor Haberleri