Eylem Toraman: "O kadın bana yumruk attı"

Eski futbolcu İbrahim Toraman’ın eşi Eylem Toraman eşiyle yemekte görüntülenen Ayşe T.’nin kendine yumruk attığını ileri sürdü.

Eylem Toraman: "O kadın bana yumruk attı"
Sabah'tan Ali Oktay ve Ümit Uzun'un haberine göre şiddet gördüğü gerekçesiyle İbrahim Toraman'a açtığı boşanma davası süren Eylem Toraman, eşiyle yemek yerken baş başa görüntüleri ortaya çıkan Ayşe T.'nin yüzüne yumruk attığını iddia etti.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada 'kasten yaralama' suçundan 8 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan ve daha önce Eylem Toraman tarafından eşiyle olan ilişkilerini bildiği için boşanma davasında şahit gösterilen adliye personeli Ayşe T., celse arasında mahkemeye gelerek Eylem Toraman'ı yaralamadığını ve ona hakaret etmediğini öne sürdü.

Sanıkla mahkemede yüzleşmek isteyen Eylem Toraman da, "Boşanma davamız devam eden eşimle baş başa neden yemek yediklerini sordum. O da istediğimle yatarım, kalkarım ve '... yaparım'. Git kocana sor dedi. Bir hafta sonra sanıkla yine karşılaştık. Sanık bana bu defa 'sus ...' diyerek çeneme bir yumruk attı" dedi.

Etiler'de olayın gerçekleştiği iddia edilen klinikteki yumruk görüntülerini içeren CD'yi bilirkişiye gönderen mahkeme, sanığın Eylem Toraman'la yüzleşme talebini değerlendirme kararı alarak duruşmayı erteledi.

Eylem Toraman: "O kadın bana yumruk attı"