Eylül Öztürk DJ kabininde nikah tazeledi!

'Avamel' şarkısı ile müzik dünyasına adım atan Eylül Öztürk, Sevgililer Günü'nde eşi Kenan Özkan'la birlikte Albüm Club'ta Dj setinin başına geçti.

Eylül Öztürk DJ kabininde nikah tazeledi!
Milliyet'te yer alan habere göre program öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Kenan Özkan-Eylül Öztürk çifti, "14 Şubat herkes için özel bir gün. Biz de bu günün anlamına uygun bir kıyafet tercih etmek istedik. Bu gece bütün bekarları evlendirmeyi düşünüyoruz. Amacımıza ulaşabilirsek önümüzdeki programda toplu nikah töreni organize edeceğiz" diyerek kahkaha tufanı kopardılar.

DUDAK DUDAĞA KUTLAMA

Şık bir smokin tercih eden eşine, özel olarak hazırlanan beyaz gelinliği ile eşlik eden Eylül Öztürk, kendilerini dinlemeye gelen misafirlerinin bir çoğunu Dj setinde konuk etti. 14 Şubat'ı kabinin başında dudak dudağa kutlayan ikili, mekandaki müşterilerce uzun süre alkışlandılar.

"BENİMLE DAHA ÇOK İŞİN VAR"

Program sonunda eşi Eylül Öztürk'ü kulise kucağında taşıyarak götüren Kenan Özkan, "Ben senin bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum" diyerek espriyi patlattı. Güzel şarkıcı, eşinin bu sözlerine "Bu daha başlangıç, bu akşam nikah tazeledik sayılır. Dur bakalım daha çok işin var benimle" esprisi ile karşılık verdi.

Eylül Öztürk DJ kabininde nikah tazeledi!