Eyüp Belediyesi'nin açıklaması ünlüleri inandırmadı

Emre Altuğ ve Pınar Altuğ Atacan, Eyüp Belediyesi'nin yaptığı basın açıklamasına mesafeli yaklaşmayı tercih etti.

Eyüp Belediyesi'nin açıklaması ünlüleri inandırmadı
Sözcü'de yer alan habere göre Eyüp Belediyesi’nin hayvan barınaklarında bir süredir yaşanan köpek ölümleri sosyal medyada konuşulmaya başlanmış ve konuyla ilgili olarak hayvan hakları dernekleri başta olmak üzere pek çok hayvansever ayaklanmıştı. Konuyla ilgili bir süredir açıklama yapmayan ve kendilerine gelen sorulara da yanıt vermekten kaçınan belediye yetkilileri sonunda bir açıklama yapma gereği duydu. Bu açıklamaları sosyal medya üzerinden ünlü isimlerin direkt mesajlarına da atan belediye yetkililerinin bu paylaşımlarını Emre Altuğ sayfasına taşıdı ve karşı tarafın da görüşüne yer vermek maksatlı belediyenin gönderdiği metni paylaştı…

Eyüp Belediyesi'nin açıklaması ünlüleri inandırmadı

Emre Altuğ belediyenin gönderdiği bu mesajın altına; “Eyüp Belediyesi tarafından yapılan açıklamadır. Ancak görüntülerde köpekler kulaklarında bakım ve aşılarının yapıldığına dair takılan küpelerine rağmen yanlarında veteriner olmayan belediye görevlileri tarafından iğneyle vurularak toplanmakta ve hatta bazıları sokakta can çekişirken bırakılmaktadır. Ayrıca belediyenin bahsettiği herhangi bir dernekten herhangi bir açıklama yapılmamıştır. İdeal olan elbette bu notta yazılan uygulamadır!” notunu düştü ve gönderilen metindeki ifadelerin gerçekle pek de örtüşmediğini söyledi.

Altuğ’un bu paylaşımına yorumda bulunan isimlerden biri de hayvanseverliğiyle tanınan Pınar Altuğ Atacan oldu. O da Eyüp Belediyesi’nin paylaştığı notla ilgili olarak bunu samimi bulmadığını söyledi ve şu satırları kullandı: “Bu açıklamanın dürüst ve samimi olduğunu düşünmüyorum. Belediye görevlisinin tavrı ortada, zaten kayıtlarda var”

Eyüp Belediyesi'nin açıklaması ünlüleri inandırmadı - Resim : 2