Ezgi Mola - Tolga Çevik aşkı!...

Ezgi Mola ile Tolga Çevik’in “Patron Mutlu Son İstiyor” filminin setinde başlayan arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.

Ezgi Mola - Tolga Çevik aşkı!...
Evli bir adama aşık oldum

Magazin kulislerinde sürpriz bir aşk dedikodusu kulaktan kulağa yayılıyor. İddiaya göre geçtiğimiz yaz Ürgüp’te çekilen “Patron Mutlu Son İstiyor” filminin başrol oyuncuları Tolga Çevik ile Ezgi Mola’nın arkadaşlığı aşka dönüştü.

İkili bir süredir gizli gizli görüşüyor.

Ne yapacağımı bilmiyorum

Tolga Çevik’in, aralarındaki yakınlaşmanın ardından Mola’yı ekibine aldığı, yeni gösterisi “Arkadaşım Hoşgeldin”in formatını da ona göre hazırladığı dedikodular arasında.

Ünlü komedyen ile sık sık Nişantaşı’ndaki evinde buluşan Mola iddiaya göre yakın arkadaşına “Evet, büyük bir hata yaptığımı biliyorum. Çok direndim ama olmadı, evli bir adama aşık oldum. Ne yapacağımı bilmiyorum” dedi.

Avrupa turnesine çıktılar

Cem Yılmaz’ın kardeşi Özge’le evli ve iki çocuk babası olan Tolga Çevik, yeni partneri Ezgi Mola’yla geçen ay Avrupa turnesindeydi.

İkili, “Arkadaşım Hoşgeldin” gösterisiyle 1-17 Kasım arası Köln, Amsterdam, Kopenhag, Viyana, Hannover, Mannheim ve Basel’de izleyici karşısına çıktı.

ARZU AKBAŞ ZOR / HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ