F.BAHÇE'YE REST

Son 3 yıldır formaya ambargo koyan, Aragones ve Zico'nun vazgeçilmezi olan Uğur, Daum'un göreve gelmesiyle maziyi mumla arar oldu..

F.BAHÇE'YE REST

Bu sezon formaya hasret kalan Uğur ayrılık noktasına geldi. Arda'nın sözlerine atıfta bulunan Milli yıldız, "Uğurinho olsam formam garantiydi" diye konuştu...

Son 3 yıldır sol kanatta Sarı- Lacivertli formaya ambargo koyan, Aragones ve Zico'nun vazgeçilmezi haline gelen Uğur Boral, Daum'un göreve gelmesiyle maziyi mumla arar oldu. Geçtiğimiz sezon hazırlık maçları dahil 60'a yakın resmi müsabakada forma giymesi rağmen bu sene ligde geride kalan 4 haftada hiç görev yapmayan Uğur sonunda isyan etti. Sezon başında Osasuna'nın kiralamak istediği ancak Daum'un transferine onay vermediği yıldız futbolcu yakın çevresine de dert yandı.

BİZ KURBAN MI SEÇİLDİK!

İdmanlarda hırsından ve temposundan hiçbir şey kaybetmediğinin altını çizen Uğur'un dostlarına, "Elimden geleni yapıyorum. Neyim var neyim yoksa idmanda gösteriyorum. Ama bir türlü Daum'un gözüne giremiyorum. Madem oynatmayacaktı neden Osasuna'ya gitmeme izin vermedi? Eğer bana forma vermeyecekse bıraksın gideyim" diye sitem ettiği bildirildi.

Uğur ayrıca, hafta içinde Arda'nın 'Adım Ardinho olsaydı her şey daha farklı olabilirdi' sözlerini hatırlatan Uğur'un, "Türk futbolcusu yabancılara kurban ediliyor. Arda söylediklerinde yerden göğe kadar haklı. Benim de Uğurinho olmam lazım herhalde" sözleriyle derdini dile getirdiği bildirildi.

Devrim Zengi /Bugün

Konular Spor Haberleri