Fabri Beşiktaş'ı ikiye böldü!..

Teknik Direktör Şenol Güneş'in ikinci yarıda kaleyi teslim etmek istediği İspanyol file bekçsine yönetim sıcak bakmıyor.

Fabri Beşiktaş'ı ikiye böldü!..
Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre Beşiktaş'ın hocası, Karius'un inişli çıkışlı performansı ve Tolga Zengin'in kadro dışı bırakılması nedeniyle Fabri'nin kiralanması için ısrar ederken, yönetimin iki yabancı kaleciye karşı olduğu belirlendi.

Siyah-Beyazlı idareciler, Şenol Güneş'in Tolga'nın ikinci devre için kadroya alınması konusundaki talebini de geri çevirdi.

Antalya kampında düzenlediği geniş çaplı basın toplantısında Fabri'yi istediği açık açık söyleyerek topu yönetime atan teknik Direktör Şenol Güneş'e yönetimden kötü haber geldi.

Daha önce İspanyol kaleciyi arayarak geri dönme konusunda nabız yoklayan Siyah-Beyazlı yönetim, Karius'a bir çare bulamadığı için bu transferi sezon sonuna bırakmak istiyor.

Süper Lig'in ilk yarısındaki Sivasspor maçında Karius'u yedek soyundurarak Tolga Zengin'e şans tanıyan Şenol Güneş'in, ligin ikinci deveresini riske atmamak için Fabri'yi geri istediği bildirildi.

Tolga Zengin'in de kampa götürülmemesi nedeniyle kale konusunda alternatifsiz kalan Güneş, bu neden Fabri'nin kadroya katılması için ısrar ediyor.

Fabri'yi alarak hem Karius'u bitirmek hem de kadroda iki yabancı kaleci bulundurmak istemeyen Beşiktaş Yönetimi ise bu transferi sezon sonuna bırakmayı planlıyor.

Fulham'ın 1.5 yıllık kiralık vermesi halinde İspanyol kaleciyi bir an önce getirmeyi düşünen yönetim, 6 ay gibi bir zamanın yetersiz olması nedeniyle, yaz transfer döneminde bir kez daha masaya oturmanın planlarını yapıyor.

Tolga'ya vize yok

Fulham'ın son anda fikrini değiştirerek Fabri'yi 18 aylığına kiralamayı kabul etmesi durumunda bile yönetimin ne karar vereceği netlik kazanmadı.

Bu konuda büyük bir krize giren Beşiktaş Yönetimi'nin, Şenol Güneş'in Tolga Zengin'in kadroya alınması isteğine de direndiği aktarıldı.
Konular Spor Haberleri