Facebook, 5 milyon aktif reklam verene ulaştı

Facebook, 5 milyon aktif reklam verene ulaştığını ve küçük ölçekli işletmelerin büyüme hedeflerine destek olan mobil çözümlerini duyurdu.

Facebook, 5 milyon aktif reklam verene ulaştı
Türkiye'de yer alan habere göre küçük ölçekli işletmelerin çevresinde sosyal topluluklar oluşturulmasına ve geliştirilmesine destek olmayı hedefleyen Facebook, bugün dünya çapında 5 milyon aktif reklam verene ulaştığını duyurdu. Türkiye’de ise Facebook’taki insanların yüzde 78’inden fazlası ülkedeki en az bir işletmeye, yüzde 51’i ise en az bir uluslararası KOBİ’ye platform üzerinde bağlı. ABD, İngiltere, Hindistan, Suudi Arabistan ve Pakistan’ın da aralarında bulunduğu diğer ülkelerden Türkiye’deki bir işletmeye bağlı olan insanların sayısı ise 111 milyonun üzerinde.

Şu anda 5 milyonun üzerinde aktif reklam verenin bulunduğu Facebook’un sunduğu ürünler sayesinde müşteri adayları, işletmelerin ürünleri hakkında daha fazla bilgi alabiliyor, web sitelerini ziyaret edebiliyor, uygulamalarını indirebiliyor ve işletmelere mesaj gönderebiliyor. İçinde bulunduğumuz mobil ekonomide Facebook, küçük ölçekli işletmelerin büyümesine ve yerel işletmelerin dünya pazarına açılmasına yardım ediyor. 65 milyon Facebook Sayfası ve 8 milyon Instagram profili ile Facebook, işletmeler için kapsamlı mobil bir çözüm sunuyor.