Fahriye Evcen Neslihan Atagül ile aynı gelinliği giydi!

Geçen yıl Kadir Doğulu ile evlenen ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile Fahriye Evcen'in gelinliklerinin birebir aynı olması dikkat çekti.

Fahriye Evcen Neslihan Atagül ile aynı gelinliği giydi!
Yılın düğünü dün yapıldı...

Takvim'de yer alan habere göre
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki nikahına tanıklık etmek isteyen Araplar, 500 TL’den başlayan ücretlerle tekne kiralayıp yalının önüne demirledi.

Magazin dünyasının gözde çifti Fahriye Evcen'le Burak Özçivit, 3 yıllık aşklarını dün akşam tarihi Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen görkemli törenle nikah masasına taşıdı. Çiftin aile bireylerinin yanı sıra sanat, magazin ve cemiyet dünyasından yaklaşık 500 kişinin katıldığı düğünde Evcen, Raşit Bağzıbağlı imzalı gelinliğiyle herkesi büyüledi. Gecede Derviş Bağzıbağlı tasarımı siyah ve beyaz olmak üzere 2 ayrı smokin giyen Burak Özçivit de çok şıktı… Şahitlerin huzurunda bir ömür mutluluğa 'evet' diyen çifti kına gecesinde olduğu gibi Sinem Kobal, Aslı Enver ve Ebru Akel gibi dostları yalnız bırakmadı.

Fahriye Evcen Neslihan Atagül ile aynı gelinliği giydi!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YARIŞI...

Ünlü çift, gece boyunca mutluluklarını davetlilerle paylaşırken ikilinin Arap hayranları da bu ana tanıklık etme telaşındaydı. Gündüz saatlerinde Sait Halim Paşa Yalısı etrafında biriken Arap turistler, güvenlik görevlilerinin görüntü almasını engelleyince çareyi denizde buldu. Fahriye Evcen'le Burak Özçivit'in onlarca Arap hayranı, ünlü çiftin düğün fotoğraflarını çekmek için kesenin ağzını açtı. 500 TL'den başlayan fiyatlarla tekne kiralayan Arap turistler, denizden de olsa yılın düğününü fotoğrafladı. İkilinin sevenleri bu kareleri sosyal medyada yayınlayıp bu mutlu günü merakla bekleyen dünya çapındaki diğer hayranlarla paylaşmayı da ihmal etmedi.

Fahriye Evcen Neslihan Atagül ile aynı gelinliği giydi! - Resim : 2

Arap turistler, kiraladıkları teknelerle öğlen saatlerinde yalı önünden böyle kareler paylaştı.

Fahriye Evcen Neslihan Atagül ile aynı gelinliği giydi! - Resim : 3

GELİNLİKLERİ AYNI

Geçen yıl Kadir Doğulu ile evlenen ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile Fahriye Evcen'in gelinliklerinin birebir aynı olması dikkat çekti. Atagül'ün küs olduğu çiftin düğününe katılmaması gözlerden kaçmadı.

Fahriye Evcen Neslihan Atagül ile aynı gelinliği giydi! - Resim : 4