Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in balayı planı hazır!

Uzun süredir devam eden birlikteliklerini iki hafta önce nişanla taçlandıran Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, düğün konsepti ve mekanı için kararsız ancak balayı yerini netleştirdi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in balayı planı hazır!
Sözcü'de yer alan habere göre uzun süredir beraberlik yaşayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, evlilik yolunda ilk adımı attı ve yaklaşık 2 hafta önce nişanlandı. Ünlü çiftin nişan görüntüleri sosyal medyada yayıldı ve nişan hakkında birçok caps yapıldı. İkilinin nişan fotoğraflarının yankısı devam ederken, haklarında yeni iddialar ortaya atıldı.

BURAK ÖZÇİVİT ANNESİNE TAŞINDI

Çalıkuşu dizisinde başlayan samimiyetleri aşka dönüşen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, daha sonra ‘Aşk Sana Benzer' filminde başrolü paylaştı. Özçivit yaklaşık 2 yıl önce sevgilisinin evine taşındı. Birlike yaşamalarına ilk başta Evcen’in ailesi sıcak bakmasa da, ilişkilerinin ciddiye gitmesiyle kabullendiler. Nişan sonrası Evcen’in ailesi İstanbul’a gelince, Özçivit geçici süreliğine kendi ailesinin yanına taşındı.

DÜĞÜN BELİRSİZ, BALAYI MALDİVLER’DE

Haziran ayında evlenmesi beklenen çift, konsept bir düğün yapmak istiyor ancak konsept konusunda karar veremedikleri için nerede ve nasıl bir düğün yapacaklarını henüz seçmediler. Düğün yeri belli olmasa da ikilinin balayı için Maldivler’e gideceği konuşuluyor. Özçivit ve Evcen çiftinin Maldivler’i seçme sebesi ise, Evcen’in uzun zamandır orada tatil yapmak istemesi ve Özçivit’in yüksek maliyet nedeniyle bu istekten kaçınmasıydı… Tabii söz konusu balayı olunca Özçivit, Evcen’in isteğini geri çevirmedi.