Fahriye Evcen'e rahat yüzü göstermediler

Geçtiğimiz yıllarda İranlı ve Rus modellerin instagram’da yorum yağmuruna tuttuğu Burak Özçivit’i önceki gün de ABD’li bir güzel yakın markaja aldı. Kıskançlığıyla bilinen Fahriye Evcen’in şimdi ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Fahriye Evcen'e rahat yüzü göstermediler
Takvim Gazetesi'nde yer alan haber, oyunculuktaki başarısının yanı sıra yakışıklılığıyla da milyonların gönlünde taht kuran Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'in tadını kaçıracak! Geçtiğimiz yıl İranlı model Mahlagha Jaberi tarafından instagram'da yakın markaja alınan ünlü oyuncuya daha sonra da Rus model Victoria Bonya sosyal medyada beğenisini dile getirmişti.

Fahriye Evcen'e rahat yüzü göstermediler

Mahlagha Jaberi

Fahriye Evcen'e rahat yüzü göstermediler - Resim : 2

Victoria Bonya


AVUKATI FANLARI!

Kıskançlığıyla bilinen eşi Evcen'in rahatsız olmaması için yabancı güzelleri birer birer engelleyen yakışıklı oyuncu, şimdi de Sapna Vyas adlı ABD'li bir spor eğitmeninin radarına girdi. Burak Özçivit, reklam yüzü olduğu markanın ürünleriyle çekilen bir karesini önceki gün instagram'da paylaştı.

Fahriye Evcen'e rahat yüzü göstermediler - Resim : 3

Bu paylaşımda ABD'li güzel Vyas, oyuncuyu beğendiğini emojilerle belirtti. Özçivit'in hayranları da daha önce olduğu gibi ABD'li spor hocasına "Burak, evli. Onun peşini bırak" diye yazdı. Bunun üzerine gözler Özçivit'in eşi Evcen'e çevrildi.