Farah Zeynep Abdullah'a olan aşkı, işinden etti!..

"Kurt Seyit ve Şura"da görüntü yönetmeni danışmanlığı yapan başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi Gökhan Tiryaki, yapımcıdan veto yedi.

Farah Zeynep Abdullah'a olan aşkı, işinden etti!..
Güneş'te yer alan setlerde yaşanan aşklar çoğu zaman yapımcıların tepkisini çekiyor. Bu durumun bir örneğinin de Kurt Seyit ve Şura dizisinin setinde yaşandığı ortaya çıktı. Dizinin Şura'sı Farah Zeynep Abdullah yaz aylarında Bozcaada'da Ay Yapım imzasıyla "Bir Küçük Eylül Meselesi" isimli filmde başrol oynadı. Eser Yenenler'le yollarını ayıran genç oyuncu, Engin Akyürek'le başrol oynadığı filmin setinde bol ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki ile yakınlaştı. Samimiyetleri aşka dönüşen çift, ada dönüşü İstanbul gecelerinde objektiflere takıldı.

Rusya'ya o da gitti

Şimdiye kadar Nuri Bilge Ceylan, Çağan Irmak ve Cem Yılmaz başta olmak üzere pek çok önemli ismin filminin görüntü yönetmeni olan Tiryaki, yine Ay Yapım'ın "Kurt Seyit ve Şura" dizisi için de danışmanlık yapmayı kabul etmişti. Tiryaki, sevgilisi Farah Zeynep Abdullah'ın Kıvanç Tatlıtuğ'la başrol oynadığı dizinin Rusya çekimlerine katıldı. Bu durum sık sık basına da yansıdı. Ay Yapım setlerinde yaşanan ilişkilerileri prensip olarak onaylamadığı için Tiryaki'nin görevi ilk bölümlerle sınırlı kaldı. Tiryaki, geçen haftalarda birkaç kez ayrıldığı dizinin setine sevgilisini ziyarete gitti.