Faruk Kahraman cinayeti aydınlatıldı!..

Turizmci Faruk Kahraman'ın, Kırgız sevgilisi ve iki erkek arkadaşı tarafından 60 bin TL için öldürüldüğü ortaya çıktı Zanlıların, cinayet sonrası Kırgızistan'a kaçtığı belirlendi.

Faruk Kahraman cinayeti aydınlatıldı!..
Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre Antalya'daki evinde ölü bulunan turizmci 41 yaşındaki Faruk Kahraman'ın, Kırgız sevgilisi ve 2 erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Parayı alıp, yurt dışına kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Antalya'da 18 Mart tarihinde işlenen korkunç cinayette sır perdesi aralandı. Turizmci Faruk Kahraman, Muratpaşa ilçesi, Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki evinde ayakları bağlı, boğularak öldürülmüş halde bulundu. Polis cinayetin ardından ayrıntılı çalışma başlattı. Kahraman'ın öldürülmeden 3 gün önce borçlarını ödemek için bankadan 60 bin lira kredi çektiği ve bir torbaya koyarak eve getirdiği tespit edildi.

60 BİN LİRA İÇİN...

Kahraman'ın parayı eve getirmesinin ardından Kırgız sevgilisinin eve geldiği, bir süre sonra ise yine Kırgız olan 2 erkek arkadaşını çağırdığı belirlendi. Polis, bu 3 kişinin Kahraman'ı boğarak öldürdükten sonra 60 bin lira para, kredi kartları ve evde bulunan altın, takı gibi değerli eşyaları alıp kaçtığını tespit etti. Hemen gümrük kapılarında tedbir aldıran polis, 3 zanlının 3 saat önce Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'e giden uçakla kaçtıklarını belirledi.

İNTERPOL DEVREDE

Antalya polisi, zanlıların yakalanması için Interpol ve Kırgızistan polisi ile bağlantı kurdu. Üç zanlının yakalanıp Türkiye'ye teslim edilmesi istendi. Kırgız polisinin zanlıları yakalamak için bazı adreslere baskın düzenlediği ancak sonuca ulaşamadığı öğrenildi.