Fatih Terim bu sezon ...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve TFF eski yöneticisi Göksel Gümüşdağın, Floryaya yaptığı ziyaret, Terime teklif olarak algılandı.

Fatih Terim bu sezon ...

2014 Dünya Kupası elemelerinde A Milli Takımı'nda istediği başarıyı yakalayamayan teknik direktör Abdullah Avcı'nın ay-yıldızlı ekipten ayrılacağı konuşulurken, şimdiden yeni hoca konusunda tahminler yapılmaya başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve TFF eski yöneticisi Göksel Gümüşdağ'ın, Florya'ya yaptığı ziyaret, “Terim'e teklif” olarak algılandı. A Milli Takımı'nı zirveye taşıyan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yeniden ay-yıldızlı ekibin başına geçebileceği söylentileri karşısında Gümüşdağ, Terim ile sık sık görüştüğünü, bu buluşmanın da onlardan biri olarak değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Göksel Gümüşdağ, “Terim'in Milli Takım'ın başına geçme ihtimali ne kadar?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Fatih Terim, her zaman yakın olduğum ve sık sık görüştüğüm değerli bir ağabeyimdir. Görüştüğümüz doğrudur. Bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz. Tecrübesi ve kariyeriyle Milli Takım'ın başına yakışacak en büyük isimlerden biridir. Terim'in adının Milli Takım'la anılmasını normal karşılıyorum.”

İddialara göre TFF Yönetimi'nin Fatih Terim'e hem Galatasaray, hem de Milli Takım'ı birlikte götürmesi teklifinde bulunacağı belirtildi.

Konular Spor Haberleri