Fatih Terim, Trabzon yerine neden Survivor'a gitti?

Beşiktaş-Trabzonspor ve Başakşehir-Galatasaray maçının olduğu hafta Dominik'e Survivor Birleşme Partisi'ne giden Fatih Terim, yarışma programı izleme meraklısı mı?

Fatih Terim, Trabzon yerine neden Survivor'a gitti?
MedyaRadar'da yer alan habere göre Milli Takımlar Teknikdirektörü Fatih Terim'in Trabzon-Beşiktaş ve Başakşehir - Galatasaray maçının olduğu hafta stadda maç izlemek yerine Survivor Adası'na gitmesi eski bir iddiayı yeniden gündeme getirdi.

İtalyan futbolunun efsane oyuncusu Andrea Pirlo, Milan Teknikdirektörü olduğu dönemde Fatih Terim'in Türkiye'deki yarışma programlarını izlemek için yaptıklarını yazmış ve bunun üzerine "Fatih Terim televizyon bağımlısı mı" tartışması yapılmıştı.

Survivor Birleşme Partisi'ne katılmak için Dominik'e giden Fatih Terim ile ilgili Sabah yazarı Mevlüt Tezel, hem Pirlo'nun yazdıklarını hatırlattı hem de Milli Takımlar Teknik Direktörü Terim'in böylesine önemli bir haftada neden stadlarda olmadığını sorguladı...

İLHAN MANSIZ İLE SERHAT AKIN'I MİLLİ TAKIMA MI ALACAK?

"Eğer Terim 'Survivor' yarışmasında ter döken İlhan Mansız ve Serhat Akın'ı tekrar milli takıma çağırmayacaksa, Dominik'e gitmesinin bir açıklaması olmalı" diyen Mevlüt Tezel, şu soruyu sordu: "Yoksa Pirlo doğru mu söylüyor? Terim, sezonun en önemli maçı Trabzonspor-Beşiktaş maçı yerine 'Survivor'ı yerinde canlı izlemek isteyecek kadar yarışma tutkunu mu?"

İşte Mevlüt Tezel'in o yazısı:

Fatih Terim'in Süper Lig'de bu sezon şu ana kadar oynanan en güzel karşılaşma Trabzonspor- Beşiktaş maçı yerine Dominik'e gidip 'Survivor' yarışmasını takip etmesi, sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Elbette Terim'in bu maçı izleyecek yardımcıları var, ünlü teknik adam büyük ihtimalle maçı TV'den izlemiştir.

Ama halkın, yılda 3.5 milyon Euro kazanan Terim'in böylesine önemli maçları yerinde takip etmesini istemesini de doğal karşılamak lazım.

Eğer Terim 'Survivor' yarışmasında ter döken İlhan Mansız ve Serhat Akın'ı tekrar milli takıma çağırmayacaksa, Dominik'e gitmesinin bir açıklaması olmalı.

Acun Ilıcalı, boşuna Terim'i, Mustafa Sandal'ı ve eşi Emina'yı Dominik'e davet etmedi herhalde.
Konuklarının 'Survivor'da jüri üyesi olması izlenme oranlarını artırdı.

TV BAĞIMLISI MI?

İtalyan futbolunun efsane oyuncusu Andrea Pirlo'nun 'I Think Therefore I Play' adlı otobiyografisinde, Milan'da bir dönem teknik direktörlüğünü yapan Terim ile ilgili yaptığı yorumları abartılı ve tek taraflı bulmuştum.

Ama kitaptaki şu bölüm, Terim'in 'Survivor' adasını ziyaret etmesini daha da ilginç hale getirdi:

SABAH'TAN MEVLÜT TEZEL'İN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...