Fatma'dan 4 aydır haber yok!

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi'nde, ailesinin kaçırıldığını iddia ettiği 13 yaşındaki Fatma Turan’dan 4 aydır haber alınamıyor.

Fatma'dan 4 aydır haber yok!
Akşam'da yer alan habere göre Hayriye Mahallesi'nde yaşayan 7 çocuk babası Hadi Turan, ailesi ve komşularıyla birlikte mevsimlik tarım işçisi olarak 4 ay önce Erzurum'un Hınıs İlçesi'ne gitti. Hadi Turan, burada ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan kızı Fatma'yı, Siverek'te komşu oldukları ailenin oğlu 24 yaşındaki A.K. tarafından kaçırıldığı iddia ederek polise başvurdu.

Polis, yaklaşık 4 aydır Fatma'yı arama çalışmasını sürdürürken, babası Hadi Turan kızının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Mevsimlik tarım işçisi olarak ailesinin geçimini sağladığını belirten Turan, kızının bulunmasını isteyerek, şöyle dedi: "Siverek'te ikamet ettiğim mahallede komşularımızla birlikte tarım işine gittik. Komşumun 24 yaşındaki oğlu A.K. otomobil ile kızımı kaçırdı. Güvenlik güçlerine ve savcılığa şikayette bulunduk ancak hiçbir haber yok. Çocuk yaştaki kızımın hayatından endişe ediyorum. Yetkililerden kızımın bulunması için yardım istiyorum."