Feci dayağın arkasından gasp ve şantaj çıktı!

İzmir Urla’da eski sevgilisinin kardeşi, eski sevgilisinin eşi ve bir yakını tarafından dövülen İzmirli kadın iç mimar, bu kişilerin ele geçirdikleri özel görüntüleriyle kendisini tehdit ettiklerini ve para istediklerini söyledi.

Feci dayağın arkasından gasp ve şantaj çıktı!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Urla ilçesinde pazar günü düzenlenen "Enginar Festivali" sırasında biri erkek, ikisi kadın üç kişi, İzmirli kadın iç mimar F.D'yi aralarına alarak dövmeye başladı. 36 yaşındaki kadını çevredeki vatandaşlar ve polis kurtardı. Önce hastaneye, ardından Urla Merkez Karakolu'na götürülen F.D, kendisine saldıran kişilerin eski sevgilisinin erkek kardeşi, eski sevgilisinin karısı ve bir yakını olduğunu söyleyerek, şikayetçi oldu. F.D'yi döven üç kişi, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

"BİLMİYORDUM"

Polis tutanaklarına göre kesici ve delici aletle yaralandığı belirtilen genç kadın, yaşadığı dehşeti Yeni Asır'a anlattı. Vahşice saldırıp darp ettiklerini dile getiren F.D, "Sevgilimin evli olduğunu bilmiyordum. Benim hayatımla oynadı. Başta eşi olmak üzere ailesi, beni kötü kadın olarak suçladı. Oysa ben evli olduğunu öğrendiğim an kendisinden ayrılmak istedim. Ama baskı ve tehditle ayrılmama izin vermedi. Karısı ve ailesi durumu öğrendi. Beni tehdit etmeye başladılar. Bir gün Torbalı'da ailesi tarafından darp edildim. Savcılığa giderek şikayetçi oldum. Mahkeme, yaklaşmama cezası vermişti. Ama buna rağmen pazar günü Urla'da yine saldırdılar. Sürekli darp ediyorlar. Hayatım tehlikede. Can güvenliğim yok" dedi.

PERDE ARKASI FARKLI

Öte yandan Urla'daki dayağın ardında şantaj olduğu iddia edildi. Saldırıya uğrayan genç kadının, kendisini döven kişiler hakkında Torbalı Cumhuriyet Savcılığı'na özel görüntülerini sosyal medyada yayınlamak ve ailesine göstermek tehdidiyle para istedikleri için de şikayetçi olduğu ortaya çıktı. F.D, "Bu kişiler beni hem dövdü, hem gasp etti. Üstelik bir de para istediler" dedi.

10 BİN LİRA İSTEDİLER

F.D, Torbalı'da yaptığı başvuruda eski erkek arkadaşı R.Y'den ayrılması ve özel görüntülerini yayınlamamak karşılığında bu kişilerin kendisinden para istediğini ileri sürdü. F.D, "Benim çantamdan özel görüntülerimin bulunduğu flash belleği aldılar. Sonra bu görüntülerin yanı sıra, evime bir kişiyi hizmetçi gibi sokup cep telefonumdaki görüntüleri aldılar. Sonra da 10 bin lira istediler. Saldırının ardından serbest bırakılmalarını da aklım almıyor" diye konuştu.