Felipe Melo geri dönüyor

Galatasaray’dan geçen sezon başı ayrılan fakat Inter’de mutlu olamayan Brezilyalı futbolcu yönetime “Beni alın” mesajını yolladı. Felipe Melo'nun orta alandaki boşluğunu bir türlü dolduramayan Sarı-Kırmızılı yönetim de Sambacı'nın dönüşüne olumlu bakıyor...

Felipe Melo geri dönüyor
Takvim'de yer alan habere göre Serdar Aziz'i kadrosuna katan, Hugo Rodallega ile anlaşma sağlayan Galatasaray'dan bir flaş hamle daha geldi...

Sarı-Kırmızılılar geçen sezon başında Inter'e sattığı Felipe Melo'yu yeniden transfer etmek için düğmeye bastı. Alınan bilgilere göre, Inter'de aradığı ortamı bulamayan ve teknik direktör Roberto Mancini ile sorunlar yaşayan Brezilyalı yıldız, menajeri aracılığıyla Galatasaray yönetimine haber gönderdi ve yeniden takıma dönmek istediğini söyledi. Sarı-Kırmızılı yönetimin bu teklife çok sıcak baktığı belirtiliyor.

Felipe Melo'nun orta alandaki boşluğunu bir türlü dolduramayan ve bu konuda taraftarlarla karşı karşıya gelen Galatasaray yönetimi, Brezilyalı yıldızı yeniden takıma getirmek için düğmeye bastı.

INTER'E 1.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

Önümüzdeki günlerde Inter kulübü ile masaya oturacak olan yönetim, Felipe Melo'yu en uygun maliyetle takıma kazandırmaya çalışacak. Geçen sezon başında Sambacı'yı 3.7 milyon Euro karşılığında İtalyan kulübüne satan Galatasaray'ın 1.5 milyon Euro'luk teklif yapacağı gelen bilgiler arasında.

MANCİNİ DE ONAYI VERDİ

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Felipe Melo'nun satılması konusunda onayı verdi.
Konular Spor Haberleri