Fener ocakta Mesut!

İngiliz Daily Star’ın iddiasına göre F.Bahçe, Arsenal’den ayrılmak istediği belirtilen Mesut Özil için harekete geçti.

Fener ocakta Mesut!
Akşam Gazetesi'nin haberine göre yeni sezonda yeni bir yönetim, teknik heyet ve futbolcu grubunun oluştuğu F.Bahçe için İngiltere’den müthiş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz Daily Star’ın haberine göre; Sarı-Lacivertliler, Arsenal’den ayrılmak istediği belirtilen Mesut Özil için harekete geçti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un devre arası transfer döneminde 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için bizzat görüşeceği iddia edildi. Yapılan haberde; son dönemde Londra ekibinin yeni teknik adamı Unai Emery ile arası iyi olmayan Mesut Özil’in artık takımdan ayrılmak istediği de belirtildi.

F.BAHÇELİ OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda F.Bahçe’ye sempati duyduğunu itiraf eden 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Sarı-Lacivertliler’den gelecek bir resmi teklife olumlu yaklaşacağı belirtiliyor. Arsenal ile olan sözleşmesi 2021 Haziran’ında sona erecek Mesut için Arsenal 19 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Ancak bu rakamı verecek bir takım çıkmadığı için İngiliz ekibi kiralama formülüne de sıcak bakıyor. Mesut, bu sezon 3 maçta sadece 242 dakika sahada kaldı.

SEVGİLİSİ AMİNE ETKİLİ OLACAK

Ada basını başarılı yıldızın kariyer planlamasını oyuncu ve model nişanlısı Amine Gülşe’ye göre yapacağını yazmıştı. 29 yaşındaki Özil, bu yaz tatilini sevgilisi Amine Gülşe ile birlikte Çeşme’de geçirmişti. Başarılı futbolcunun fırsat buldukça İstanbul’a gelerek yakın arkadaşlarıyla vakit geçirdiği biliniyor. Özil’in F.Bahçe gitme kararında sevgilisi Amine’nin etkili olacağı konuşuluyor. 

 

Konular Spor Haberleri