Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde Play-off turunun tamamlanmasının ardından gruplar bugün belli oldu.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un rakipleri belli oldu
İHA'nın haberine göre Fenerbahçe D Grubu’nda Anderlecht, Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava ile eşleşti. Beşiktaş'ın I Grubu’ndaki rakipleri ise Genk, Malmö ve Sarpsborg oldu. Akhisarspor ise J Grubu'nda Sevilla, Krasnodar ve Standard Liege'in rakibi oldu.

UEFA Avrupa Ligi 2018-19 sezonu grup aşamaları kura çekimi, bugün Monaco'daki Grimaldi Forum'da gerçekleşti. Kura çekimine Beşiktaş seribaşı olarak katılırken, Fenerbahçe 2. torbada, Ahkisarspor ise 4. torbada yer aldı. Fenerbahçe D Grubu'nda Anderlecht (Belçika), Dinamo Zagreb (Hırvatistan) ve Spartak Trnava (Çekya) ile eleşti. Beşiktaş ise I Grubu'nda Genk (Belçika), Malmö (İsveç) ve Sarpsborg (Norveç) ile mücadele edecek. Bir diğer Türk ekibi Akhisarspor ise J Grubu'nda Sevilla (İspanya), Krasnodar (Rusya) ve Standard Liege'in (Belçika) rakibi oldu.

Avrupa Ligi’nde grup maçları 20 Eylül’de başlayıp 13 Aralık’ta sona erecek. Son olarak Atletico Madrid’in müzesine götürdüğü UEFA Avrupa Ligi’nin finali, 29 Mayıs’ta Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.
Konular Spor Haberleri