Fenerbahçe'de aile saadeti yaşanıyor!...

Fenerbahçede futbolcular arasında maçlardan önce yapılan yemeğin kapsamı genişliyor.

Fenerbahçe'de aile saadeti yaşanıyor!...

Fenerbahçe'de birlik beraberlik havasını pekiştirme amacıyla yenen toplu yemeklerin ismi “şampiyonluk yemeği” oldu, üstelik kapsamının da genişletilmesine karar verildi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın büyük önem verdiği “birlik beraberlik” imajına en büyük destek Dirk Kuyt'tan gelmişti. Hollandalı oyuncunun önderliğiyle başlayan organizasyon geçen hafta takım halinde Büyük Kulüp'te yenen yemeklerle devam etmişti. Bu düzenlemenin olumlu sonuç alınması üzerine sarı-lacivertliler bunun her maç öncesi mümkün olduğunca tekrarlanmasına karar verdi.

Fenerbahçeliler bu hafta da Gençlerbirliği maçı öncesinde yine yemekte bir araya gelecek. Bu yemekte sadece futbolcular ve teknik heyet olmayacak. Ayrıca eşler ve çocuklar da katılarak, “Fenerbahçe ailesi” bir araya getirilecek. Bundan sonraki yemeklerde de özellikle eş ve çocukların da katılımını sağlamayı amaçlayan sarı-lacivertliler böylece birbirleriyle sohbet edip kenetlenme fırsatı buluyorlar.

Şampiyonluk yolunda, yapılan antremanların yanısıra en önemli unsurun “Aile olmak” olduğunu düşünen teknik direktör Yanal, takımın son dönemdeki birlik ve beraberliğinden oldukça memnun görünüyor.

Libyalılar Kadıköy'de

Libya Spor Bakanlığı'nın organizasyonuyla Türkiye'ye gelen 50 Libyalı genç, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi. Bakanlık tarafından seçilen 1990 doğumlu gençlerden oluşan kafile, daha sonra Fenerbahçe Müzesi ve Fenerium mağazasını ziyaret etti. Stad gezisini değerlendiren Libya Spor Bakanlığı yetkilisi Ali Basaar, Libya'da sevilen bir kulüp olan Fenerbahçe'nin stadını gördükleri için mutlu olduklarını söyledi.

SENAD OK







Konular Spor Haberleri