Fenerbahçe'de değişim zamanı!..

Son haftaların eleştirilen ismi Emenike'yi kulübeye gönderecek olan İsmail Kartal, orta alanda da Topal ve Emre ile Diego'yu oynatacak...

Fenerbahçe'de değişim zamanı!..
Takvim'de yer alan habere göre sezonun en kritik maçın- da pazar günü Galatasa- ray ile Şükrü Saracoğlu'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de derbinin havasına girilmiş durumda... Teknik direktör İsmail Kartal, Türkiye Kupası'ndaki Mersin İdman Yurdu maçında sahaya yedek ağırlı bir kadro sürmeyi, derbide ise sürpriz yapmayı planlıyor. Tecrübeli hocanın Galatasaray karşısında en büyük kozlarından birisi Pierre Webo olacak. Son haftaların eleştirilen ismi Emmanul Emenike'yi kulübeye göndermeyi düşünen Kartal, Galatasaray'ın kilidini açmak için Webo'ya güveniyor. İsmail Kartal'ın derbideki bir başka hamlesi de Diego Ribas olacak... Bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Brezilyalı yıldıza derbide ilk 11'de görev vermesi beklenen Kartal'ın, orta alanda Diego ile birlikte Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu'nu oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ALVES-EGEMEN İKİLİSİNE GERİ DÖNÜYOR!

Caner'in derbide forma giyebilecek olması da İsmail Kartal'ın elini çok güçlendiriyor. Konya'da yabancı kontenjanı nedeniyle bozluğu Alves-Egemen ikilisine Galatasaray karşısında forma verecek olan Kartal'ın kafasındaki tek soru işaretinin Alper Potuk olduğu belirtiliyor. İsmail Kartal'ın sakatığı geçmesi halinde Alper'i hangi bölgede ve kimin yerine oynatacağı büyük bir merakla bekleniyor.
Konular Spor Haberleri