Fenerbahçeli Webo: 'Bizi kimse tutamaz'

Webo, “Galatasaray’ı yenerek zaten olan özgüvenimizi daha da yükselttik. Oyunumuzun kalitesini aynı seviyede sürdürürsek bizi kimse tutamaz”

Fenerbahçeli Webo: 'Bizi kimse tutamaz'

Sarı-lacivertli ekibin bu sezonki başarısında önemli pay sahibi olan Pierre Webo, şampiyonluğa mutlaka ulaşacaklarını söyledi. Milli Takım kampı için bulunduğu ülkesinde konuşan 31 yaşındaki oyuncu, “Bu sezon takım olarak çok iyiyiz. Her maçımız final havasında geçiyor. Çok önemli bir haftayı geride bıraktık. Galatasaray’ı yenerek yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu galibiyet kendimize olan güvenimizi daha da artırdı. En önemli rakibimizle arayı açtık. Şu anda oynadığımız oyunun kalitesini sürekli kılar ve böyle devam edersek bizi kimse tutamaz” dedi.

Webo, Türkiye’yi daha önce top koşturduğu İspanya ile de karşılaştırarak şunları söyledi: “Teknik seviye ve kalite olarak İspanya, Türkiye’nin önünde. Ancak Türkiye de bazı açılardan üstün. Örneğin önemli bir futbol kültürü var. Taraftarlar takımlarına çok bağlılar ve müthiş bir atmosfer yaratıyorlar. Ayrıca organizasyon ve televizyon yayıncılığı gibi konularda da Türkiye İspanya’dan daha ileride.”

HER YERDE KAMERUNLU VAR!

Webo, “İstanbul’da caddelerde, sokaklarda ve kiliselerde pek çok Kamerunlu görüyorum. Her yerde birçok Kamerunlu var. Burada vatandaşlarımla birlikte olmak gurur verici bir duygu. İspanya’da durum böyle değildi. Türkiye’de bu açıdan şanslıyım” dedi.

SKORER


Konular Spor Haberleri