Fenerbahçe’ye saldırının failleri hala kayıp

Fenerbahçe'nin takım otobüsüne yapılan saldırının ardından tam bir yıl geçmesine rağmen failler henüz yakalanamadı.

Fenerbahçe’ye saldırının failleri hala kayıp
Tarih: 4 Nisan 2015…

AmkSpor'da yer alan habere göre
Galatasaray ve Beşiktaş ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe, Rize deplasmanından 5 gollü bir galibiyetle dönmüş, rakiplerine gözdağı vermişti. Ancak dönüş yolunda yaşanan bir gelişme, tüm takımı ve taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunu şoke etmişti.

Rize-Trabzon yolu üzerinde seyreden Fenerbahçe takım otobüsüne, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayın haberi sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada manşetlere çıktı. Bu olayın ardından Fenerbahçe Kulübü, takım otobüsünde güvenlik önlemlerini artırıp kurşun geçirmez cam ve kameralarla donattı.

Neye uğradığını şaşıran kafile, devletten bu saldırıyı gerçekleştirenleri bulmasını istemişti. Hatta failler bulunana kadar maçlara çıkmama alabileceklerini dile getirmişti. Bu gelişme üzerine AKP hükümeti de faillerin en kısa sürede adalete teslim edileceği sözünü vermişti.

Ancak yaşanan çirkin olayın üzerinden tam bir yıl geçmesine rağmen saldırıdaki sır perdesi hala aralanmadı. Soruşturma sürüyor ancak bırakın sanıkları bulmayı, şüpheli ya da şüpheliler bile belirlenemedi.
Konular Spor Haberleri