Fenerbahçe'den Çizme harekatı

Fenerbahçe Juventus'la sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı oyuncu için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler İtalya'ya gidip Juve ile pazarlık yapacaklar...

Fener'den Çizme harekatı
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe savunmaya takviye yapmak için harekete geçti. Uzun süredir Juventuslu Caceres ile görüşen ve transferinde büyük ilerleme kaydeden Sarı- Lacivertliler, yıldız oyuncunun menajerinin "Ocak'ta gelin anlaşalım" demesi üzerine İtalya'ya gitme kararı aldılar. Juventus ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caceres forma şansı bulamadığı için İtalyan kulübünden ayrılmak istiyor. Sarı-Lacivertliler, İtalya'ya giderek Uruguaylı oyuncuyu resmen isteyecekler.

JUVE MASRAFTAN KURTULACAK

Fenerbahçe 28 yaşındaki oyuncuyu Ocak'ta renklerine katmak için İtalyan kulübüne 2.5 milyon Euro teklif edecek. Juventus'un oynatmadığı ve sezon sonunda serbest kalacak olan oyuncusunu satmaya sıcak baktığı öğrenildi. İtalyan kulübü böylelikle Caceres'in yarım sezonluk maliyetinden de kurtulmuş olacak. Sarı- Lacivertiler geçen sezon ayak bileğinden ve omuzundan ameliyat olan Uruguaylı oyuncunun aynı zamanda sağlık raporlarını da istedi.

KONTROLDEN GEÇİRİLECEK

F.Bahçe'yi Caceres'in sakatlığı konusunda bilgilendiren menajerinin "Çok önemli bir sakatlığı yok. Tedbir amaçlı özel antrenman yapıyor" dediği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Uruguaylı oyuncuyu hem İtalya'da hem de İstanbul'da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirdikten sonra imza attırmak amacında. Ancak Caceres'in kadrolya alınmayışının gerçek nedeninin hocası ile yaşadığı sorunlar olduğu vurgulandı.

Uruguaylı stoper, Fenerbahçe'nin listesinde en üst sıralarda yer alıyor. Tecrübeli oyuncu da ocak ayında Sarı- Lacivertliler'e bir an önce katılmak istiyor.
Konular Spor Haberleri