Alex Ferguson için tek yürek oldular

Futbolseverler 77 yaşındaki ManU efsanesi için dua ediyor. Eski öğrencileri, teknik adamlar ve dünyanın dört bir yanındaki kulüpler, İskoç futbol adamına geçmiş olsun mesajları yağdırıyor.

Ferguson için tek yürek oldular
Sabah'ın haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ı 26 yıl çalıştıran ve burada kazandığı 38 kupayla dünya futbolunda ayrı bir yer edinen 77 yaşındaki İskoç teknik adam Alex Ferguson'un önceki gün geçirdiği beyin kanaması futbol dünyasını üzüntüye boğdu. Beyin ameliyatının ardından yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesini sürdüren Ferguson'a destek mesajı yağdı. İskoç çalıştırıcının eski öğrencilerinden David Beckham ile Real Madridli Cristiano Ronaldo, Ferguson'la birlikte çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı paylaşımlarda bulundu. FIFA, UEFA ve dünyadan birçok kulübün yanı sıra Galatasaray da geçmiş olsun mesajı yayınladı.

ŞAMPİYON TAMAMLADI

31 Aralık 1941 yalında İskoçya'nın Glasgow kentinde dünyaya gelen Sir Alex Ferguson, sırasıyla East Stirlingshire, Mirren ve Aberdeen takımlarını çalıştırdı. Efsane isim, 1986'da tarihi başarılar elde edeceği İngiliz devi Manchester United'ın başına geçti. Ferguson, 2012-2013 sezonu Premier Lig şampiyonluğu sonrası kazandığı sayısız başarıyı arkasında bırakarak 72 yaşında 26 yıllık United ve teknik adamlık kariyerine son verdi.

Alex Ferguson için tek yürek oldular

Eski futbolcu David Beckham, sosyal medya hesabından ManU ile ilk sözleşmesini imzalarken, Alex Ferguson ile çekildiği fotoğrafı, "Savaşmaya devam et" mesajı eşliğinde paylaştı.
Konular Spor Haberleri