Ferhat Göçer'den Dilan Çıtak'a çılgın övgü!

Ferhat Göçer: "...Tabi ki Dilan babasından binlerce, on binlerce kez daha güzeli. Daha şirin ve daha sempatik. İbrahim abi bu laflarımdan daha sonra beni öldürmezse..."

Ferhat Göçer'den Dilan Çıtak'a çılgın övgü!
Vatan'da yer alan habere göre Bodrum antik tiyatroda şehit aileleri ve polis yararına konser veren şarkıcı Ferhat Göçer'i hayat arkadaşı Ömür Gedik ve İbrahim Tatlises’in kızı Dilan Çıtak’ta izledi.

İBRAHİM TATLISES'TEN DAHA GÜZELSİN

Seyirciler arasında İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ı gören Göçer, Çıtak’a takılmadan yapamadı.

Sahneden Dilan Çıtak’a seslenen Göçer “İbrahim Tatlıses’e benziyor dediler. Bende gördüm ve şok oldum. Dilan İbrahim Tatlıses’in şıp demiş burnundan düşmüş diyorum. Bu kadar benzerlik olur ancak. Tabi ki Dilan babasından binlerce, on binlerce kez daha güzel. Daha şirin ve daha sempatik. İbrahim abi bu laflarımdan daha sonra beni öldürmezse konserlerimize devam ederiz” şeklinde ilginç bir övgüde bulundu.

ELEKTRİKLER KESİLDİ KONSER DEVAM ETTİ

Dilan Çıtak ile konuşmasının ardından konserine İbrahim Tatlıses’in ‘Seni Yakacaklar’ şarkısını söyledi. Şarkının tam ortasında elektrikler kesilince Göçer ve hayranları şarkıyı söylemeye devam etti.  Elektriklerin kesilmesine aldırış etmeyen izleyiciler hep bir ağızdan şarkıyı söyledi. Ferhat Göçer ile birlikte elektrikler gelene kadar şarkı söyleyen vatandaşlar alkışlarla da ritim tuttu. Elektriklerin gelmesi ile konser kaldığı yerden devam etti.