Feride Çetin bulundu!..

23. Türk Film Günleri'ne katılmak için Almanya'ya giden Feride Çetin, Berlin'de kaybolunca polis ve arkadaşları alarma geçti. Hakkında kayıp başvurusu yapılan Çetin'in hayranlarını sevindirecek haber Alman polisinden geldi.

Feride Çetin bulundu!..

Film festivali için Almanya’ya giden oyuncu Feride Çetin, Berlin’de kayboldu. Çetin, başrolünü oynadığı, Hasan Tolga Pulat’ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminin ekibiyle Münih Sinema Türk Derneği tarafından düzenlenen ve 9 uzun metraj yapımın gösterileceği 23. Türk Film Günleri’ne katılmak için geçen hafta Almanya’ya gitti.

Gasteig Kültür Merkezi’nde düzenlenen film günleri etkinliği kapsamında Çetin, cuma günü yönetmeni Hasan Tolga Pulat, senarist Emre Kavuk ve rol arkadaşı Barış Atay ile filminin Carl-Orff-Saa’da yapılan gösterimine katıldı. Pazar günü ise Münih’ten ayrılıp Berlin’de bir arkadaşının yanına gideceğini açıklayan Çetin’den daha sonra haber alınamadı. Bunun üzerine Çetin için kayıp başvurusunda bulunuldu.

Alman polisi: Feride Çetin kayıp değil

Herkesi rahatlatan haber ise Alman polisinden geldi.

Almanya’da dün kaybolduğu belirtilen oyuncu Feride Çetin’le ilgili kayıp başvurusunun geri çekildiği öğrenildi.

Alman polisi, Feride Çetin’in, başkent Berlin yakınlarındaki Walde Brandenburg bölgesinde olduğunun tespit edildiği ve bu ismin kayıp şahıslar listesinden çıkarıldığı bilgisini verdi.