Fethiye'de kan donduran trafik kazası!

Fethiye’de denize uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Araçtaki 17 yaşındaki genç kız ağır yaralandı.

Fethiye'de kan donduran trafik kazası!
Yeni Asır'dan Erdoğan Cankuş'un haberine göre Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobilin denize uçması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Olay, Akarca mahallesi 821 sokak ile Cahit Gündüz caddesi kavşağında meydana geldi. Yılmaz Akgün (32) idaresindeki 09 CBV 25 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 40 metre sürüklenerek denize uçtu. Deniz üstünde otomobili gören vatandaşlar, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kıyıdan yaklaşık 4 metre açıkta ters dönen otomobilde yolcu olarak bulunan Edanur Yılmaz (17) ve Yunus Emre Ayhan (17) kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, sürücü Yılmaz Akgün ve Tuğçe Özay (17) ise Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.

Hayati tehlikesi sürüyor

Yaralılar, hastanelerde tedavi altına alındı. Sürücü Yılmaz Akgün ağır yaralı olarak Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yılmaz'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı, Tuğçe Özay'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.