Fethullah Gülen'den yeni beddualar!

Fethullah Gülen'in müritleriyle sohbetlerinin yer aldığı herkul.org sitesinden yaklaşık 8.5 ay sonra yeni sohbeti yayınlandı.

Fethullah Gülen'den yeni beddualar!
Sabah'ta yer alan habere göre "İmtihan ve hakta sebat" başlığını taşıyan sohbette Gülen, yine beddua etti: "Şeytan sürekli aleyhimizdeki bazı şeyleri önümüze sürer, "Haydi siz de bir şey söyleyin bunlara karşı, hep sükût mu edeceksiniz?" der... Mesela "paralel" dediler bize. Biz de onlara diyelim: "Siz paralelsiniz!" Mesela, "sülük" dediler. Nedir? Kanı emen! Hakikaten birileri milletin kanını emiyor, kansız bırakıyor onu. Fakat mukâbele-i bi'lmisil kâide-i zâlimânesine girerek "Kan emen sülükler sizsiniz!" deme küstahlığına girmemeli. İlle de bir şey demek istiyorsanız; karbondioksit atma manasında, şöyle dersiniz: "Kim paralelse, Allah onun belasını versin. Allah yedi sülalesini yerin dibine batırsın. Kim sülükse, Allah onun bin belasını versin. Sülüklerin evlerine ateş salsın. Bizsek yani. Kim çeteyse şayet o çetelerin evlerine Allah ateş salsın. Ellerini dizlerine vurdursun. Kim örgütse Allah onun belasını versin. Kim millet hukuku olarak arpa kadar bir haram yemişse, Allah onun yedi sülalesinin belasını versin!" Bunu söylerken kendi adınıza söyleyin."

6 KERE 'EKMEL' DEDİ

Gülen'in konuşmasında Pensilvanya'nın adayı değerlendirmelerine konu olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismini 6 kez cümle içerisinde kullanması dikkat çekti. Gülen, konuşmasının içinde "Fakat her hâlimizde, her tavrımızda, her davranışımızda, iman-ı ekmel, İslam-ı ekmel, ihsân-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rızayı ekmel, yakin-i ekmel demeli, hayatımızı bu atkılar arasında bir dantela gibi düzgün işlemeye bakmalıyız" gibi ifadeler kullandı.