FETÖ, Demirtaş'a kravat gönderdi!..

15 Temmuz’da 241 vatandaşı şehit eden FETÖ ve kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP arasında yeni bir bağlantı daha ortaya çıktı. Teröristbaşı Gülen’in Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası gösterdiği başarı için Selahattin Demirtaş’a kravat hediye ettiği anlaşıldı.

FETÖ, Demirtaş'a kravat gönderdi!..
Takvim'den Mevlüt Yüksel'in haberine göre FETÖ yıllar boyunca üst aklın emirlerini yerine getirmek için devletin kılcal damarlarına sızdı. 15 Temmuz'da ise Yeni Türkiye'nin önünü kesmek için son kalleşliğini yaptı. 241 vatandaşımızı şehit eden FETÖ darbesi sonrası, örgütün tüm hain yüzü deşifre oldu. Diğer taraftan yine üst aklın maşalığını yıllardır yapan kanlı terör örgütü PKK'ya sırtını yaslayan HDP de aynı dönemde Türkiye'ye zarar vermek için elinden geleni yaptı.

GÖMLEK DE GÖNDERİLDİ

FETÖ'nün 7 Haziran seçimleri öncesinde örgüt üyelerine "HDP'ye oy verin" talimatı açıkça paylaşılırken Takvim Gazetesi, FETÖ-HDP-PKK arasındaki bağı kanıtlayan yeni bir bilgiye ulaştı.

Yıllarca FETÖ'nün Ege imamı Necdet İçel'in yanında ordu imamlığı yaptıktan sonra örgütten ayrılıp itirafçı olan Hüseyin Sarıçiçek teröristbaşı Gülen'in Selahattin Demirtaş'a hediyeler gönderdiğini söyledi. Sarıçiçek'in ifadesine göre 10 Ağustos 2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 9,8 oy alan Selahattin Demirtaş'ın bu performansı Gülen'in hoşuna gitti. Böylelikle Hükümeti devirip devleti ele geçirmek için 7 Haziran 2015 seçimlerinde HDP'yi kullanmayı düşünen FETÖ bu başarıyı şereflendirmek ve örgüt üyelerine hangi partiye oy vermeleri gerektiği mesajını iletmek için HDP'ye jestte bulundu. Pensilvanya'ya giden Ege imamı Necdet İçel, İzmir'deki bağ evine Gülen'den aldığı bir kravat ve gömlekle döndü. Ardından FETÖ'nün medyadaki en etkin ismi Ekrem Dumanlı, İzmir'e çağrıldı. Hediyeler Dumanlı'ya teslim edildi. Pensilvanya'dan gelen emir üzerine Ekrem Dumanlı bu kravat ve gömleği seçimlerden üç hafta sonra özel bir görüşmede şu an terör örgütü PKK propagandası yapmaktan tutuklu bulunan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a iletti. Bakırköy'de korumaların olmadığı ortamda yapılan görüşmede Dumanlı, Demirtaş'a ayrıca Gülen'in "Böyle bir sonuç bekliyordum. Sizi tebrik ediyorum" mesajını da iletti.

Necdet İçel, FETÖ'den aldığı kravatı, Dumanlı'ya verdi. Ekrem Dumanlı, hediye kravatı Selahattin Demirtaş'a götürdü...

FETÖ, Demirtaş'a kravat gönderdi!..