FETÖ Elebaşı ile Oktar aynı kod adını kullanmış

Geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü'nün baskınıyla gözaltına alınan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Adnan Oktar ile ilgili farklı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre FETÖ Elebaşı Gülen ile Oktar aynı kod adını kullanıyormuş.

FETÖ Elebaşı ile Oktar aynı kod adını kullanmış
Sabah Gazetesi'nden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre Adnan Oktar suç örgütüne yapılan operasyonlar ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili itirafçı olan bir örgüt mensubu Gülen'in kod adının Dayı olduğunu söylemişti. Aynı zamanda 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin elebaşı Fetullah Gülen'in bir diğer kod adının ise Kaptan olduğu biliniyordu.

KOD ADLARI AYNI

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonla onlarca üyesi ile birlikte gözaltına alınan Adnan Oktar'ın kod adının da aynı terör örgütü elebaşı Gülen gibi 'Dayı' olduğu öğrenildi. Oktar'ın Gülen'in kod adını kullanması dikkat çekti.

Bilindiği televizyon kanalında vitrin olarak sergilediği 'kedicik' olarak lanse ettiği kadınlarla anılan Adnan Oktar'a yönelik Mali polis tarafından operasyon düzenlenmişti.

Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu yüzlerce örgüt üyesi gözaltına alınmış, işlemleri ardından Oktar ve çok sayıda mensubu tutuklanmıştı.