Filiz Akın'dan Eşref Kolçak'a destek

Filiz Akın, 92'nci yaşına hastanede giren Eşref Kolçak'a doğumgünü pastası gönderdi. Usta oyuncu videoyla cevap verdi: "Sevgin ilaçlardan daha iyi geldi."

Filiz Akın'dan Eşref Kolçak'a destek
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Yeşilçam’ın usta oyuncularından Eşref Kolçak, 24 Ocak’ta hastaneye kaldırıldı. Tedavi görerek 92. yaşını kutlayan Kolçak’a meslektaşı Filiz Akın, pasta gönderdi. Bu sürpriz karşısında mutlu olan Kolçak, bir videoyla Akın’a teşekkürlerini iletti.

Göz yaşlarımı tutamadım

Usta oyuncu, “Filiz’im... Bana verilen ilaçlardan daha fazla tedavi ettin beni. Bana o kadar büyük mutluluk verdin ki... Bütün kalbimle seni öpüyorum” dedi. Filiz Akın da Instagram’dan Kolçak’ın gönderdiği videoyu paylaşarak şu notu düştü: "Gözlerimde yaşlar... Aslında paylaşmayacaktım gizli kalsın diye... Ama sevginin ilaçtan da daha güçlü olduğunu kendi söylediği için paylaşıyorum. Bir an önce iyileş büyük ustamız" dedi. 

Teklifler hayata bağlayacak

Dizi tekliflerinin Eşref Kolçak'ı hayata bağlayacağını söyleyen Akın, "Umuyorum ona teklif edecek firma sahipleri var. Seni dizilerde görmek ne güzel olacak” dedi.