Film gibi ihanet karakolda bitti!..

Kızlarını götürdüğü yazlıktan arabasını çekmek için dönen işadamı, estetisyen eşini çocuklarının matematik öğretmeniyle bastı...

Film gibi ihanet karakolda bitti!..
Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre olay 4 gün önce İstanbul Çekmeköy’de yaşandı. Et ürünleri üreticisi 44 yaşındaki M.A.İ., hafta sonu iki kızını da alıp, Şile’deki yazlığına gitti. 40 yaşındaki eşi A.İ. ise evde kaldı. Cuma akşamı gittiği Şile’de İstanbul’daki evinin güvenlik görevlileri tarafından telefon ile aranan kocadan, kanalizasyon çalışması için aracını çekmesi istendi.

EVDEKİ ÇIPLAK...

M.A.İ., cumartesi öğle saatlerinde evinin bulunduğu siteye geldi. M.A.İ., otomobilini bulunduğu yerden çekti. Daha sonra evine gidip kapıyı anahtarıyla açmak istediğinde içeriden kilitli olduğunu fark etti.

Karısı ise üzerinde sabahlık ile kapıyı açtı. Hızla eve dalan adam, salonda bir erkek iç çamaşırı ile çorabı görünce deliye döndü. Evi arayan M.A.İ., çocuklarının odasında kızlarının matematik öğretmenini çırılçıplak halde buldu. Öfkeyle ruhsatlı silahına sarıldı. Silah arbede sırasında ateş aldı.

Kimsenin yaralanmadığı olay sırasında A.İ., kocasının elinden silahı aldı. Öğretmenden fırsattan yararlanıp kaçtı.